برج گالاتا استانبول

برج گالاتا استانبول

برج گالاتا استانبول

برج گالاتا استانبول یکی از نمادهای تاریخی شهر استانبول می باشد که تا سال 1749 به عنوان بلندترین ساختمان این شهر شناخته شده است.این بنا یکی از بناهای قدیمی شهر استانبول است که با نام گالاتا کوله سی نیز شهرت دارد، در ادامه با ایران نیهون همراه باشید.

برج گالاتا استانبول یک سمبل تاریخی برای شهر استانبول به شمار می رود که با بالا رفتن از آن می توانید به تماشای شهر و جاهای دیدنی استانبول بنشینید.شهر زیبای استانبول به دو بخش اروپایی و آسیایی تقسیم می شود که در یکی از بخش های این شهر برجی تاریخی با بدنه ایی از جنس سنگ در انتظار شماست که در محله ایی به نام گالاتا واقع شده است.برای آشنایی با جاهای تفریحی استانبول نیز با ما همراه باشید.

تاریخچه برج گالاتا

قدمت ساخت برج گالاتا به چیزی حدود هفتصد سال پیش یعنی سال 1384 میلادی باز می گردد، نام این برج با نام مسیح در دوران بیزانس، امپراطوری رم شرقی ساخته شده است و ارتفاع آن چیزی حدود 67 متر می باشد که برای سال ها بلندترین برج استانبول بوده است.

هدف از ساخت برج گالاتای نظارت بر حمل و نقل کشتی ها و شناسایی کشتی های دشمنان بود و سال ها بعد برج گالاتای به عنوان زندان یا دیده بانی شناخته شده و برای در سال های بسیاری طبقات فوقانی آن تعمیر و بازسازی شده است، این برج با 10 طبقه دارای وزنی حدود 10 هزار تن است.

برج گالاتا به عنوان نماد تنگه بسفر در محله گالاتا و شهر استانبول شناخته شده است زیرا در شمالی ترین نقطه تنگه دلفریب بسفر واقع شده است، این برج در اولین لحظه بینندگان را به یاد فیلم های قدیمی اروپایی می اندازد و با کلاه مخروطی شکل خود چشم ها را به خود خیره می کند.

برج گالاتا استانبول

ارتفاع برج گالاتای استانبول حدود 66 تا 67 متر می باشد و بدون احتساب کلاهک مخروطی شکل نوک برج این عدد به حدود 62 الی 63 متر می رسد، این برج در زمان ساختش در قرن 14 و حدود سال 1348 میلادی بلندترین ساختمان شهر استانبول بوده است اما امروزه در ساخت و سازهای جدید این شهر کمتر به چشم می آید.

برج گالاتا در زمان فتح قسطنطنیه که نام قدیمی شهر استانبول بوده است توسط رومیان ساخته شده است و در محلی تپه ای و با ارتفاع از سطح دریا ساخته شده است، کاربری اینبرج در گذشته به عنوان برج دیده بانی یا برجی دفاعی بوده است که فرد دیده بان بر پهنای گسترده ای از تنگه بسفر نظارت داشته است.

ورودی برج گالاتا

ابتدای ورودی برج گالاتای استانبول با چند پله ی سنگی آغاز می شود که از در چوبی آن وارد لابی یا همکف آن می شوید و به منظور بالا رفتن از این برج هم آسانسور و هم پله های مارپیچی وجود دارد که می توانید از طریق آن خودتان را به بالای برج برسانید.آسانسور برج گالاتای تا طبقه 7 بالا می رود و دو طبقه انتهایی آن را باید با پله بالا بروید.

0 0 رای
امتیاز بدهید
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
مشاهده همه نظرات