خرید بلیط هواپیما
خرید بلیط قطار
خرید بلیط اتوبوس
تور
تور استانبول
توضیحات:

روایت است که در حدود سال 400 هجری قمری که جنبش سادات علوی در شمال ایران شکل گرفت، شخصی از نسل یازدهم امام حسن مجتبی راه کوهستان را در پیش می‌گیرد تا خود را به اعضای این جنبش برساند. اما در میانه راه، به دست سربازان خلیفه عباسی با ضربه شمشیر به شهادت می‌رسد و در همان نزدیکی به خاک سپرده می‌شود که این محل امروزه به نام امامزاده داوود معروف شده است.

در دوره حکومت صفویان بر روی مزار امامزاده داوود بقعه‌ای بنا کردند که بعدها بر اثر سیل تخریب شد. اما در زمان قاجار آرامگاه باشکوه‌تری آن‌جا ساختند که تا امروز برجای مانده است. از دهه‌های پیش تا کنون مسیر امامزاده داوود به دشواری و صعب العبور بودنش مشهور بوده است. معروف است که زائران از پای جاده، قاطر کرایه می‌کردند تا با کمک این چهارپایان به ارتفاعات برسند.

مردم تهران در دوره حکومت قاجارها چند روز را برای زیارت از این بقعه اختصاص می‌دادند. آن‌ها شب را در دره فرحزاد سپری می‌کردند و صبح روز بعد با قاطر به سمت امامزاده رهسپار می‌شدند.

از همان سال‌ها تا به امروز، مردم زیادی چه برای زیارت و چه به منظور سیاحت، مسیر جاده امامزاده داوود را در پیش می‌گیرند. جاده کَن و سولقان امروزه بهترین راه برای رسیدن به روستا است. از آن‌جایی که مسیر جاده از کنار رودخانه عبور می‌کند، چشم‌اندازهای زیبایی در طول راه به چشم می‌خورند. طی کردن این جاده از شهران تا پارکینگ ۲۵ کیلومتر است که به دلیل جاده کوهستانی و باریک آن، با خودروی سواری حدود 45 دقیقه به طول خواهد انجامید. هم‌چنین با استفاده از مینی‌بوس از مبدأ میدان آزادی می‌توان به این امامزاده رسید.

اما گذشته از تمام این‌ها، مسیر کوهنوردی جاده امامزاده داوود هم مورد علاقه ورزشکاران و کوهنوردان است. آغاز مسیر از رودخانه فرحزاد است که پس از چند ساعت پیاده‌روی با شیب ملایم و اندکی کوهنوردی نسبتاً سنگین به مقصد می‌رسد. برخی دیگر از کوهنوردان نیز از مبدأ ایستگاه هفتم قله توچال حرکت کرده و باصعود به قله شاه‌نشین به امام زاده داوود می‌رسند.

آبشار امامزاده داوود از جمله دیدنی‌های این منطقه است. مخصوصاً در فصل بهار که چشمه‌سارها از میان درختان غرق در شکوفه عبور می‌کنند، چشم‌اندازی رویایی به مسیر داده می‌شود.

بازار هم‌جوار امامزاده داوود نیز شهرت بسیار دارد. انواع خوراکی‌ها مانند سوهان و آب‌نبات که به عنوان تبرک و سوغات مشتری زیادی دارد، هم‌چنین لباس و اسباب بازی از جمله سوغاتی‌هایی هستند که می‌توان از این بازار به یادگار برد. رستوران‌های سنتی بازار نیز با غذاهایی مثل دیزی، انواع کباب و خورشت از زائران پذیرایی می‌کنند.

دیدگاه‌ها
اشتراک در
اطلاع از
امتیاز دهی
شرح تجربه
تجربه
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها