خرید بلیط هواپیما
خرید بلیط قطار
خرید بلیط اتوبوس
تور
تور استانبول
توضیحات:

فرودگاه خرم آباد

فرودگاه بین‌ المللی شهدای خرم‌ آباد (یاتا:KHD و ایکائو:OICK) (Khorramabad Airport) فرودگاه خرم‌ آباد در جنوب این شهر قرار دارد و یکی از قدیمی‌ ترین فرودگاه‌ های ایران محسوب می‌ شود. که از زمان جنگ متفقین فعالیت خود را به عنوان فرودگاهی نظامی آغاز کرده است.

اطلاعات تماس فرودگاه

آدرس : استان لرستان، شهر خرم‌آباد، فرودگاه خرم‌آباد

تلفنخانه : ۲-۳۳۴۳۹۹۰۱ – 066

33439756 – 066

31040000 – 066

تلفن گویا : 199

شماره فکس : 33439905 – 066

پیامک : 31040000

سایت فرودگاه : khoramabad.airport.ir

مقاصد پروازی فرودگاه

هواپیمایی ایران ایر : فرودگاه مهرآباد

هواپیمایی ماهان : فرودگاه مهرآباد

هواپیمایی پارس : فرودگاه مهرآباد

اشیاء گمشده

در مورد پیگیری اشیا گمشده مسافرین عزیز می توانند در صورت گم کردن اشیاء در محیط ترمینال و یا سالن ترانزیت با کشیک ترمینال به شماره داخلی 3265 و در صورتی که اشیاء در داخل هواپیما به جا مانده باشند با دفتر شرکت هواپیمایی مربوطه در فرودگاه (شماره دفاتر در قسمت تماس با ما موجود است) تماس یا به صورت حضوری مراجعه فرمایند.

همچنین جهت دریافت اطلاعات بیشتر و هرگونه راهنمایی در این خصوص مسافرین عزیز می توانند با واحد مدیریت ترمینال با شماره تلفن 31048810- 066 تماس حاصل بفرمایند.

تاریخچه فرودگاه

باند فرودگاه خرم آباد به عرض 30 متر و طول 1800 متر در جریان جنگ جهانی دوم(در اواسط سال1322) توسط متفقین در محلی روبروی کمپ نظامی بدرآباد که مقر نیروهای نظامی شوروی سابق، انگلیس و آمریکا بود، صرفا” جهت پرواز هواپیماهای ملخی قدیمی طراحی گردید.

از این باند خاکی پس از خاتمه جنگ جهانی دوم و خروج متفقین از کشور برای جابجایی افسران نظامی از خرم آباد به تهران و بالعکس استفاده می شد تا اینکه شرکت ملی نفت ایران و مخابرات منطقه لرستان زمینهای فرودگاه را خریداری و بازسازی نمودند و حدود 1800 متر از باند جهت استفاده هواپیماهای کوچک پستی آسفالت گردید و یک اتاق کوچک نگهبانی و یک ساختمان کوچک برای استراحت مسافران ساخته شد. مدتی بعد زمینهای اطراف فرودگاه خریداری و روستای میانگلال که در مسیر باند فرودگاه قرار گرفته بود جابجا شد. نهایتا” در سال 1355 و در زمان استانداری آقای فرح بخشیان با حضور جمعی از مسئولین شرکت نفت و سازمان هواپیمایی کشوری مسئولیت فرودگاه خرم آباد از وزارت نفت به سازمان هواپیمایی کشوری تحویل داده شد. متعاقبا”حدود 10 نفر کارمند استخدام و 2 دستگاه ماشین آتش نشانی خریداری و مقرر گردید در صورت نیاز از ماشین های آتش نشانی ارتش یا شهرداری هم استفاده گردد. سپس باند موجود مجددا” آسفالت و 500 متر به طول آن افزوده شد. در خرداد سال 1355 یک دستگاه NDB و یک دستگاه رکوردر نصب شد. اولین پرواز مسافری 60 نفره با حضور مسئولین سازمان هواپیمایی کشوری افتتاح گردید. بازرسی مسافران همه روزه توسط10 نفر پلیس و یک افسر کلانتری مرکزی خرم آباد انجام میگرفت.

پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در سال 1357 فرودگاه خرم آباد رشد و توسعه چشم گیری داشت. ساختمان اداری جدید در سال 1361 احداث گردید و پس از 25 سال مجددا” در سال 1386 ساختمان جدیدتری ساخته و جایگزین اداره پیشین گردید.

ساختمان ترمینال مسافری جدید در سال 1362 به بهره برداری رسید. اما با توجه به رشد و توسعه فرودگاه، در سال 1380 ترمینال جدید در زمینی به مساحت 4300 متر مربع و با حداقل فاصله نسبت به پارکینگ هواپیما افتتاح شد.

ساختمان جدید عملیات نیز در سال 1375 در موقعیتی مناسب نسبت به سطوح پروازی احداث گردید. در سالهای اخیر روند توسعه فرودگاه خرم آباد شتاب روز افزونی گرفته است. به عنوان مثال، نصب و راه اندازی سیستم کمک ناوبری VOR/DME در سال1369، راه اندازی سیستم ILS در سال 1385 ، بهره برداری از ساختمانهای جدید سپاه و پلیس در سال 1383 و نهایتا” احداث سایت جدید NDB از جمله اقداماتی هستند که در راستای توسعه پایدار فرودگاه خرم آباد انجام گرفته است. با این وجود، فرودگاه خرم آباد که یکی از زیباترین فرودگاههای کشور به شمار می رود با قدمتی 70 ساله همچنان چشم به راه عنایت مسئولان اجرایی کشور است.

دیدگاه‌ها
اشتراک در
اطلاع از
امتیاز دهی
شرح تجربه
تجربه
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها